Egy vidéki fürkész kalandozásai bezzegnémetországban

FelnémetiGerzson

FelnémetiGerzson

Melegek és hidegek

2021. június 17. - FelnémetiGerzson

Az elmúlt napokban mennyit gondolkodtál a Fudan alapítványnak adott értékes telkekről, az alapítványokba kilopott ezermilliárdokról? Vagy mennyi hír szólt ezekről a témákról a mindenféle médiában? Vagy mennyi nemzetközi kritikát láttál megjelenni minderről? Vagy mi van az ellenzéki összefogással?

Ugye? A válaszod nulla, vagy egy nullához nagyon közel eső szám.

Vajon miért? Nos, egy újabb topik került elő, a pedofil-törvénnyel egybemosott LMBTQ-ellehetetlenítés.

 

Zseniális emberek dolgoznak a fidesznél, esküszöm! Eddig is tudtuk, de ismét bebizonyosodott.

 

Vegyük csak sorra, mi történt:

Először a fidesz előállt egy pedofiltörvénnyel, ami teljesen frankó volt, minden ellenzéki párt is támogatta. Senki nem értette, hogy hol itt a csapda

Aztán egyik napról a másikra beletettek olyan passzusokat, amelyek nem engedélyezik, vagy erősen korlátozzák a melegekkel, a homoszexualitással kapcsolatos kommunikációt. Erre nyilván többféle reakció érkezett/érkezhet:

  • az ellenzéki pártok – a jobbik kivételével – felhördültek, és elkezdtek tüntetni
  • az ellenzéki összefogáson óriási repedések keletkeztek – a jobbiknak nincs gondja a homofóbiával, meg is szavazta a törvényt a fidesszel karöltve. Ki fog ezek után a jobbikra szavazni a liberálisok közül, és fordítva?
  • mostantól lehet mutogatni az ellenzéki pártokra, az ellenzéki összefogásra, hogy a perverz disznók nem voltak hajlandóak megszavazni a pedofil-ellenes törvényt
  • ismét lehet fikázni a nyugatot, amikor ők elkezdik kritizálni az új törvényt – „sok pedofil! igaza lehet trombitának, a világot egy pedofil hálózat irányítja”
  • szépen odadörgölőztünk putyinhoz, mert az oroszoknak szintén van egy ilyen törvényük
  • senki, de qrvára senki nem foglalkozik a Fudannal, a kiszervezett ezermilliárdos közvagyonnal (ami elvesztette közvagyon jellegét – lol), de még a félszarul kezelt járványhelyzettel sem

Vajon mennyi ilyen témája van még a fidesznek talonban?

Komolyan gondolja még bárki, hogy van esélye jövőre az ellenzéki összefogásnak?

A bejegyzés trackback címe:

https://felnemetigerzson.blog.hu/api/trackback/id/tr5116596330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zuzzer 2021.06.17. 13:26:57

Je ne gondolom pas, hogy bàrminemu osszefogàsnak ebben a média, maffia és egyéb helyzetben esélye lenne bàrmire is. Putinizmus at its best, nemsokàra a nagy fekete auto is jàrni fog. Es tuntetni fognak ellene 3 napig, aztàn semmi, elmulik.

FelnémetiGerzson 2021.06.17. 18:52:40

@zuzzer: Cimbi, teljesen igazad van. A történéseknél talán csak az agymosás miatti közöny az elkeserítőbb
süti beállítások módosítása